Тип: Здати Зняти Продати Купити
Де:
Що:
Ціна: -
Розширенний пошук
Запам'ятати мене
Забули пароль? Реєстрація

Зняти квартиру в Києві

   Багато хто хоча б раз у житті стикався з питанням необхідності зняти квартиру, або в будь-якому іншому місті, і кожен вирішував це питання по-своєму. Немає певних правил, як правильно знайти собі квартиру для життя. Також немає особливої різниці в якому місті ви шукайте квартиру. Але є перевірені досвідом кроки, які допоможуть вам швидко знайти собі підходящий варіант, та убезпечать вас від проблем пов'язаних із «поганими» господарями, несумлінними ріелторами тощо.

Крок 1. Агентство нерухомості.

   За допомогою газет, інтернету, друзів знаходите кілька агентств нерухомості в яке направляєте (телефоном; через інтернет; або особисто в офісі агентства) свою заявку «зніму квартиру», і чекаєте поки вам підберуть варіанти. Як правило, вже за кілька днів вам передзвонить якийсь брокер зі списком варіантів квартир.

Плюси: - практично 100% надійність угоди, оскільки ріелтори перевірять усі документи на квартиру та допоможуть скласти необхідні договори та акти передачі.

Мінуси: - Витрати на комісійні (приблизно місячна орендна плата)

Крок.2. Друзі та знайомі.

  Ви можете звернутися до друзів із проханням:

– Хочу зняти квартиру у Києві!

І якщо у ваших друзів будуть варіанти, вони вам обов'язково їх порекомендують, у такому разі ви досить швидко зможете вирішити своє квартирне питання.

Плюси: - економія на комісійних; швидкість заселення.

Мінуси: - малоймовірність того, що вам порекомендують щось підходяще.

Крок.3. Самостійні пошуки.

   Цей варіант напевно найскладніший, але це тільки на перший погляд. Можна знайти відповідний сайт безкоштовних оголошень (наприклад) і розмістити там оголошення такого плану: «зняти квартиру в Києві», «зніму квартиру» тощо. Або на тому ж сайті можна пошукати оголошення людей, які хочуть здати квартиру дуже багато оголошень, що дають господарі квартир). Якщо ви не довіряєте інтернету, можна скористатися великою кількістю друкованих видань для пошуку оголошень.

Плюси: - економія на комісійних; ви точно підберете те, що вам потрібно

Мінуси: - Вам особисто доведеться перевірити документи на власність і вникнути в пункти договору оренди.

e-realty.com.ua - сервіс безкоштовних оголошень.

 

Об'єктів у базі

Ми у соц. мережах

Курс валют

1 USD 39.80 0
1 EUR 39.90 0
1 RUB 0.34 0
23 Джерело НБУ