Тип: Здати Зняти Продати Купити
Де:
Що:
Ціна: -
Розширенний пошук
Запам'ятати мене
Забули пароль? Реєстрація

Купити квартиру у Києві

  Хоча б раз у житті кожна людина стикається з такою ситуацією – потрібно купити квартиру у Києві чи будь-якому іншому місті країни, залежно від потреби людини (у нашому випадку розглянемо Український ринок житлової нерухомості). І ось як вчинити людині, яка вирішила купити квартиру.

  Перше, що потрібно вирішити, для яких цілей купується квартира для життя або бізнесу.

  Якщо ви вирішили купити квартиру для себе, тобто. квартиру в якій ви плануєте жити, то потрібно в першу чергу відповісти собі на низку питань, щоб з безлічі варіантів вибрати для себе той, який відповідає всім вашим уявленням про квартиру:

  1. Місце, місце та ще раз місце, тобто. район міста, який вам підходить (за наявності різноманітної інфраструктури) найбільше.
  2. Тип житлової нерухомості (будинок економ класу, будинок бізнес-класу, будинок преміум класу);
  3. Цінова категорія, до якої має належати квартира;
  4. Первинний чи вторинний ринок нерухомості.
  5. Розмір квартири (кількість кімнат).
  6. Поверх та поверховість будинку
  7. З ремонтом чи після будівельників

   Якщо ви відповісте собі на ці питання, то підібрати варіант найбільш підходящий буде набагато простіше.

   Далі вже питання техніки як знайти об'єкт, що вас цікавить, або звернеться в агентство нерухомості, або пошукати опубліковані оголошення в інтернеті, друкованих виданнях, або самостійно розмістити оголошення на сайті безкоштовних оголошень такого характеру: «куплю квартиру», «куплю квартиру в Києві», « купити квартиру Київ», «куплю квартиру Київ» і т.д.

   Якщо ви вирішили купити квартиру у Києві для бізнесу, тобто. оренда, перепродаж, то питання, на які ви повинні відповісти собі для підбору найкращого варіанту, такі ж як і при покупці квартири для життя, за деяким винятком.

   Важливо пам'ятати, що якщо ви збираєтеся вигідно (не менше 10% річних) здавати квартиру в оренду (довгостроково або подобово), то наявність добре розвиненої інфраструктури має не менш важливе значення, ніж новий або не дуже новий будинок.

   Я дуже сподіваюся, що застосовуючи на практиці ці нехитрі поради вам буде набагато простіше підібрати найкращий варіант квартири.

e-realty.com.ua - сервіс безкоштовних оголошень.

 

Об'єктів у базі

Ми у соц. мережах

Курс валют

1 USD 39.80 0
1 EUR 39.90 0
1 RUB 0.34 0
27 Джерело НБУ