Тип: Здати Зняти Продати Купити
Де:
Що:
Ціна: -
Розширенний пошук
Запам'ятати мене
Забули пароль? Реєстрація

Здам квартиру Київ

   Якщо ви хочете подати оголошення, перше, що потрібно зробити – зареєструватися. Алгоритм реєстрації покроково розписаний ЗДІЙ.
   Будемо вважати, що ви успішно пройшли етап реєстрації, і приступимо до подачі оголошення (здам квартиру Київ, здати квартиру, здам однокімнатну квартиру без посередників), тоді просто натискаємо на клавіші "Додати оголошення" у верхній або нижній частині сайту,
 
и вы попадаете на страницу добавления объявления, которая выглядит следующим образом:

 
   Як видно на ескізі, сторінка розділена на 5 блоків (місце розташування об'єкта, основна інформація, положення на карті, додаткова інформація, ціна).
   У кожному блоці є набір обов'язкових полів для заповнення. Багатьом може здатися, що обов'язкових полів дуже багато. Насправді обов'язкових полів справді чимало, але лише з однієї причини – щоб люди (ваші потенційні покупці, орендарі) могли отримати максимально розгорнуту інформацію про ваш об'єкт.
І так перейдемо до заповнення блоків:
Перший блок – "Місце розташування об'єкта":

 
- Заповнюємо всі поля позначені червоною зірочкою.
Другий блок – "Основна інформація":

 
   У нашому випадку вас цікавить, щоб ваше оголошення потрапило до групи «Здам квартиру» (здам квартиру Київ, здати квартиру, здам однокімнатну квартиру без посередників) тому заповнюєте наступним чином:
- тип операції вибираєте – Здати
- категорія - Житлова нерухомість, комерційна нерухомість, заміська нерухомість (вибираєте свій варіант).
- тип нерухомості - вибираєте залежно від категорії.
і т.д.
Третій блок – "Положення на карті":
 
   Цей блок дуже важливий, він допоможе урізноманітнити ваше оголошення наочно показати вашому потенційному покупцеві або орендарю, яка інфраструктура знаходиться поряд з вашим об'єктом.
Приклад:
 
   Так виглядає карта у вашому готовому оголошенні. На цій карті користувач, якого зацікавив ваш об'єкт, зможе легко перевірити наявність об'єктів (банк, метро, магазин, ресторан, фітнес – клуб тощо) просто заповнивши графу "пошук об'єктів" вказавши "Відстань" та натиснувши "Пошук".
Четвертий блок – "Додаткова інформація":

 
   Цей блок здебільшого складається з пунктів не обов'язкових для заповнення, але для більшої інформативності вашого оголошення найкраще їх максимально заповнити.
П'ятий блок - "Ціна":
 
   У цьому блоці, крім власне ціни, слід також зазначити:
- варіанти оплати – готівкою, перерахування,…
- тип пропозиції - господар, посередник, представник господаря (якщо посередник, вкажіть також розмір вашої комісії).
Після заповнення всіх цих блоків натисніть кнопку "Далі"
 
   Далі ви переходите на сторінку завантаження фотографій та відео. Якщо ви не бажаєте завантажувати фото та відео до вашого оголошення, просто натисніть "Зберегти".

І ваше оголошення буде опубліковано.
   Але все ж таки краще до вашого оголошення додати фотографії, щоб максимально наситити його інформацією та відкинути непотрібні питання з боку ваших покупців чи орендарів.
Ось так виглядає готове оголошення, оформлене за всіма правилами.

e-realty.com.ua - сервіс безкоштовних оголошень.
 

Об'єктів у базі

Ми у соц. мережах

Курс валют

1 USD 39.80 0
1 EUR 39.90 0
1 RUB 0.34 0
25 Джерело НБУ